-Wie zijn wij nu eigenlijk en geef gerust commentaar                                           

Ik heet Nelly en ben getrouwd met mijn Aad. Wij hebben een zoon Sander en een prachtige kleinzoon Jayden, onze mooiste pop. Mijn loopbaan om de markt is begonnen toen ik 14 was bij mijn pa Karel Koedam. Ons pa beter bekend als de bananen koning heeft mij het vak geleerd.

Toen ik 31 jaar werd heb ik met Aad ons eigen bedrijf opgestart en hebben ons toegelegd in het importeren en verkopen van poppen waar we nu al haast 30 jaar ervaring in hebben en ik mag wel zeggen met veel succes.

Verder hebben we ons gespecialiseerd in detailhandel en consumpiegoederen deze kunt u vinden op tabblad NIEUWS.

Wij zijn verder gespecialiseerd in presentaties van allerhande artikelen op diverse beurzen, zoals de huishoudbeurs.

Site statistieken 2016

Maand Aangepast Bezoeker Bericht
Januari 12 788 5
Februari 4 802 3
Maart 8 838 5
April 10 828 7
Mei 2 917 8
Juni 8 902 9
Juli 0 0 0
Augustus 0 0 0
September 0 0 0
Oktober 0 0 0
November 0 0 0
December 0 0 0

Laatste ingekomen berichten

 • By Renate Verdouw

  Dag mevrouw Nelly, ik wil u nog bedanken voor de tips die ik kreeg voor het verzorgen van Ol (ik heb ze Sandra genoemd) het werkt echt dit wou ik u toch even laten weten. Als u weer een nieuwe verzameling binnen krijgt wil u me dan een mailtje sturen? groetjes.

 • By Nel v.d. Polder-Koedam

  Beste Renate, ik vind het heel leuk dat ik je met Sandra heb kunnen helpen. Als ik weer nieuwe poppen heb kan je deze altijd op de site terug vinden groet Nel en Aad.

 • By Trudie Verschoor

  Hallo ik heb verleden week op de markt in Rotterdam bij u een pop gekocht voor mijn nichtje maar ze wil liever een jongenspop is het mogelijk dat ik ze kan ruilen?

 • By Nel v.d. Polder-Koedam

  Hallo Trudie natuurlijk is dat mogelijk kom gerust van de week even langs wij staan a.s. zaterdag op de centrummarkt in Rotterdam. Groetje en tot zaterdag Aad

 • By Irene Ommen

  Dag Nelly of Aad. Op de Sint Joeps Markt bij ons in Sittard heb ik Jayden bij u gekocht en ik ben daar zo blij mee en heb hem aan al mijn dinnetjes laten zien. Wat denk u, ze willen er ook een maar ik zie nu op uw site dat u uit het westen komt, kan u deze soms ook opsturen? als ze een keuze hebben gemaakt.

 • By Nel v.d. Polder-Koedam

  Leuk Irene dat  onze Jayden zo in de smaak gevallen is bij je vriendinnen. Wij hebben  geen Web winkel en sturen onze poppen ook niet op maar willen natuurlijk wel als een de keuze is gemaakt deze voor je meenemen naar een volgend evenement bij jullie in de buurt . Kijk een op evenementen waar we staan (Heerlen 19 april) en stuur een mailtje  wat je zou willen hebben. Ik zie je gauw. Groetje en tot snel Nelly.

 • By Ada v.d. Wielen

  Dag mevrouw of meneer. Op uw site zag ik dat u naar de lente markt bij ons in Nijmegen komt. Nu heb ik een vraagje. Die pop u noemt hem Dorris ik vind hem zo leuk hij lijkt op mijn kleinkind Paultje heeft u die nog die zou ik zo graag willen hebben. Als u hem mee wil nemen kom ik hem gelijk halen. Ik hoop dat u een berichtje stuur.  Groetjes van Ada.

 • By Nel v.d. Polder-Koedam

  Dag Ada, Dorris lijkt op Paultje nou dat is pas leuk noem je Dorris toch gewoon Paul vind hij helemaal niet erg. Wij hebben nog een Dorris in huis en nemen hem natuurlijk voor je mee we zien je graag 30 maart op onze stand. Groeten van Aad en Nel.