Hallo wij komen uit rusland en heten Santa en Claus hoe vind je onze kleertjes.

Zijn ze niet mooi deze prachtige tweeling. Ze zijn speciaal voor ons naar Nederland gekomen om samen met u de zomer te vieren. Ze zijn uiteraard afzonderlijk te koop maar wat denk je van een setje kan je ze fijn samen verzorgen. De prachtige kleding is inclusief. En een mooie verpakking voor het cadeau, ach daar bent u toch veel beter in dan wij?

FF Voorstellen ik ben Nick ik ben pas komen wonen bij mama Nel en papa Aad.

Nick is met zijn broertjes en zussen een van onze nieuwe poppenbaby's vind je hem niet schattig ik ben helemaal verliefd op hem. Nick is de drukste van het stel maar kan heel goed met de andere kids opschieten. Vind jij Nick nu ook zo leuk kom dan eens langs misschien dat hij wel met je mee wil.

En mijn naam is Lisa de zus van Nick we hebben veel lol samen.

Lisa is onze nieuwe lachenbek die samen met Nick, Sterre en Simon bij ons zijn komen wonen wel een beetje druk nu thuis maar ozo gezellig. Ze zijn al niet zo klein meer dus als jij nu ook al helemaal verliefd op ons wordt kom je toch even bij ons langs vinden ze vast heel leuk.

Ik heet Sterre en je zal het niet geloven maar de zus van Lisa en Nick.

Sterre is onze kleinste ster het is toch zo een lieverd echt onze oogappel. Haar grootste hobby is slapen (wel lekker rustig toch). Denk jij nou die scheet wil ik wel hebben kom je toch eens bij ons langs ik weet zeker dat ze dat heel erg leuk zal vinden we zien je.

En ik heet Simon de broer van ja hoor. Ik ben samen met Nick de Nick en Simon brothers.

Simon is ons zonnetje in huis altijd vrolijk en zingen dat hij kan doet hij dus samen met zijn broer. Als jij nu denk die Simon zou ik wel graag willen hebben maar dan zonder Nick nou dat kan vind hij helemaal niet erg hoor.

Voor al de bovenstaande producten geld zo lang de voorraad strekt

  1. De kleur kan iets afwijken van het getoonde.
  2. Getoonde producten zijn vervaardigd onder goede arbeids omstandigheden.
  3. Producten kunnen niet worden geruild of teruggenomen.